top of page
dealership-banner-image.jpeg

Groothandel formulier

Thanks for submitting!

DEALERSHIP

Muchmore styling ontwerpt, produceert en investeert in luxe en intelligente meubelen. We zetten solide en betrouwbare stappen op basis van opgebouwde ervaring en kennis en functioneren als toonaangevend in modern meubilair. Hiermee vertegenwoordigen wij ons land over de hele wereld met bekende meubelmerken. Naast het verzamelen van waardering en complimenten, willen we onze tekortkomingen aanvullen in overeenstemming met kritiek en verzoeken van onze gewaardeerde klanten. We willen dit krachtige partnerschap verbreden met ondernemers in Europa die onze waarden respecteren en vertegenwoordigen en uiteindelijk onze fysieke verkooppunten worden.

Onze producten zullen onze klanten bereiken via onze dealer, met wie we een vertrouwensrelatie hebben opgebouwd. Wil jij ook deel uitmaken van deze familie? Dat is mogelijk! Vul het dealeraanvraagformulier in en laat uw contactgegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op

voordelen: Constant verdienmodel: Muchmore Styling is een innovatief bedrijf en volgt vanzelfsprekend de trend. Als bedrijf reserveren we het grootste budget voor de meest effectieve marketingmethode van nu, digitale marketing en social media management. Zo zoeken wij een selectieve doelgroep en bereiken en benaderen wij onze klanten direct. Continu adverteren = Continu merk

bewustzijn. Veilig Verdienmodel: Muchmore Styling houdt de winstmarge laag en het verkooppercentage hoog voor dealers om de verkoop en de daaropvolgende winst te verzekeren. Deze ratio heeft te maken met het motto van ons ‘betrouwbaar’ en altijd ‘verzekerd’ verdienmodel. Muchmore Styling is van mening dat dit de meest effectieve manier is om ‘het leven gemakkelijker te maken’ door partnerschappen aan te gaan met gelukkige partners.

Ondersteuning bij Interieuradvies: Muchmore Team bestaat uit deskundige medewerkers op diverse gebieden, waaronder ervaren interieurarchitecten. Deze architecten leiden en geven kwalitatief en betrouwbaar advies bij het kiezen van producten, plaatsing, het bepalen van de juiste maatvoering en styling van producten voor het design interieur. Onze architecten staan ​​zowel particulieren als professionals bij voor horeca, horeca en dergelijke.

Breed assortiment: De samenwerking met onze partners heeft in de loop der jaren geresulteerd in een divers, maar ook behoorlijk groot en divers assortiment. De collectie van Muchmore onderscheidt zich met name in stijl, maatvariatie met afstemming op kwaliteit en service om gericht op zoek te gaan naar ‘de wens’ bij de klant. · Perfectie van productie: Uw bestellingen worden geproduceerd in overeenstemming met uw eisen en kwaliteitsnormen van Muchmore Styling.

Kwaliteitsverpakking en uitstekende levering: Alle fasen tijdens en na de productie worden streng gecontroleerd door experts. Het proces van productie, verpakking tot levering van het product wordt gevolgd en gecontroleerd door het Muchmore-team en ook gedeeld met de relevante klanten om ervoor te zorgen dat het soepel verloopt.

Het voordeel van levering op adres: Met toegang tot een hoogwaardig logistiek en bezorgnetwerk levert Muchmore Team producten feilloos af op het gewenste adres. Onze producten bereiken onze klanten via onze dealer, met wie we een vertrouwensband hebben opgebouwd. Wil jij ook bij deze familie horen? Dat is mogelijk! Vul het dealeraanvraagformulier in en laat uw contactgegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

bottom of page