Search

Have a blessed and Happy Year!

Beste Muchmore- Volgers,


Daar zijn we dan met de nieuwste week van het nieuwe jaar 2022. Ten eerste wensen wij als het Muchmore Team iedereen een welgezind, gezond en gelukkig jaar!

Onze doelen voor het komend jaar betreft het doen van innovaties, ontwerpen van nieuwe modellen en het verkrijgen van nieuwe inzichten op het vlak van interieur.

Product diversiteit en kwaliteitsbesef staan voorop. Ons focus ligt op het dienen van klanttevredenheid. Het bereiken van dit doel betreft een hele organisatie en dynamiek van alle fasen van zowel productie tot en met het transport van het product naar de klant. Het op een juiste manier coördineren en bedienen is het werk van MuchMore. De spanning en lust voelen we op topniveau vanaf het punt van het verkoop van- en leveren van het product tot aan de deur van de klant. Dit is het moment waarbij onze ontwerpers en stylisten werken met de meest gekwalificeerde materialen, van stof, tot vulling, hout en kleuren samenstellen om speciaal de wensen van de klant in te vullen.

De Muchmore filosofie bestaat uit de volgende normen:

Kleurvarianten zijn eindeloos en divers wat betreft bekleding soorten. De basis van een bank bestaat uit hout die functioneel en eenvoudig moet zijn om uiteindelijk met de vulling een comfortabel en ergonomisch functie moet uitoefenen.
Hoewel deze diversiteit een "levensstandaard" is voor onze gewaardeerde klanten, dient het ook als ons ​​motto "Verwen Jezelf!", want de mensen verdient het.

MuchMoreStyling moet niet alleen een merk zijn die zijn klanten in de watten legt, maar eveneens denken aan de natuur en het milieu ondersteunen. Dit willen we doen door ondanks het gebruik, het milieu terug laten verdienen door het planten van boompjes namens onze klanten. Wij zijn dit schuldig aan de milieu en uiteraard de toekomstige generatie!

Wij wensen dat U ons zult steunen bij het realiseren van ons missie. Doe jij ook mee?


Met vriendelijke groet,

Muchmore Team