Search

Vrouwendag komt opkijken!

Hallo Allemaal,


Daar zijn we weer met een nieuwe blog. Morgen is het een van de belangrijkste dagen op de wereld, namelijk het Internationale Vrouwendag.

Misschien wel het meest speciale dag van het jaar tussen de bijzondere dagen van 2022. 8 Maart is het Internationale Vrouwendag. Een dag waarop we minstens een dag in het bijzonder de vrouwen herdenken en mogen verwennen. Elke dag zijn vrouwen in ons leven. Op het werk, in de familie en in het midden van ons sociaal- en cultureel leven.

Alles wat we ook doen om onze vrouwen te eren op deze dag is onvoldoende. Misschien moeten we elke dynamiek die het leven waardevol maakt aan vrouwen toeschrijven. Of we zouden minimaal vijf uur per dag moeten uitroepen tot 'vrouwendag' om de plaats van onze vrouwen in ons leven uit te drukken. Is het geen idee om elke dag te wijten aan het bekronen van de vrouw met een detail, zoals het bieden van een geschenk, een compliment of zelfs een glimlach?


Als MuchMore Team hebben we ons op deze dag gericht op de bewustwording van onze vrouwen. Vandaag herinneren we ons dat vrouwen niet alleen zien als oplossingspartners, niet als klanten, maar begrijpen dat zij een individu zijn en altijd van belang zijn in het leven op elk moment.

Door de geschiedenis heen heeft de vrouw altijd centraal gestaan als waarde. Als Muchmore Team willen wij vrouwen een klein geschenk bieden door deze speciale dag van 8 maart, met een extra korting van 8% extra korting op alle producten naar wens. Voor het krijgen van de korting is het invoeren van de kortingscode INT8 voldoende.


Zoals een beroemd Ameriakans filosoof en politicus Brigham Young zegt: “ Als je een man opleidt, onderwijs je een man. Als je een vrouw opleidt, onderwijs je een generatie”.

Wij wensen alle vrouwen onder ons een Fijne Vrouwendag! Verwen je zelf, want je verdient het!

MVG,

Muchmore Team